Publicerat: / Everyday

FRIDAY 13TH 2012

Från idag till på söndag ska vi ha två utländska 11 åringar (tror jag) hos oss. Vi känner dom inte och de är från två olika länder. De är medlem i någon slags organisation och just nu är dom i Sverige och har under dessa dagar ingen stans att bo. Så äntligen ska jag få använda min engelska! 
 
Annars sitter jag och drömmer mig bort som vanligt. Och förresten. Det är 50 procents chans att min blogg kommer bli så otroligt mycket bättre, och ni vet nog vad det hänger på..? 
 
bild på mig från midsommar i år 


Postat av: Cia

ja tror de kommer gå bra josefin!!! me l.a och de så ja väntar å väntar på vad som kommer hända på din blogg! du är bäst <33333
finbild :)

2012-07-13 @ 12:21:22KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo