Publicerat: / Everyday

GOING ALL AMERICAN

Hey folks! 
Som ni ser på bilderna , I went america shopping. Nej alltså det var inte meningen. Igår cyklade jag spontant till ICA Maxi och Hälla och gick förbi USA hyllan där jag köpte Milk Duds. Helt okej. Och imorse åkte jag och mamma in en snabbis till H&M och sedan en snabbis in på MAXI. och sedan kollade jag till vänster och såg en stor USA flagga, mitt hjärta bankade snabbare och jag skrek rakt ut och sprang rakt dit. Haha, mamma blev lite rädd. Där fanns MASSOR av USA drickor. Till och med Arizona ice tea!! men det var slut.... Så jag köpte Pink Lemonade 
(snapple) och mamma köpte två root beers. Så ja nu har jag testat root beer med vaniljglass i vilket är populärt i USA. och jag håller med alla andras åsikt att det bara smakar.. konstigt. svårt att förklara. Konstigt.


Postat av: JOSEFINE ♥

Haha ! men kan inte du uppdatera bättre din blogg äger ju den e bäst !

Svar: åh tack så mycket! Jo när jag har tid , det är lite mycket nu och det hoppas jag att du förstår :) men snart så!
Josefin Östevik

2012-07-18 @ 13:46:56
http://sveablogg.se/jozisKOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo