Publicerat: / Everyday

Svar på era kommentarer!

 

Emma: Kan du inte berätta mer om filmkollo? :D

svar: gå in här : http://filmkollo.se. Det är alltså ett superbra läger i en vecka där folk mellan 12-18 som vill hålla på med film - framför kameran eller bakom kameran. Man får vara med i egna filmer, gå på audition till kortfilmer och så vidare. Det är massa bra dramaövningar, undervisningar, typ greenscreen och så vidare. Sen har man sjukt kul ockå. Åkte och badade och lite sånt. De va ettunderbart  läger! och bra erfarenhet:)

Louise: Jag satt och läste igenom ditt arkiv lite igår, hehe läskig tjej.. men typ din dream kategori, la kategorin osv.. jag måste bara säga att jag tror på dig! blir inte alls förvånad om du kommer vara en utav de där större skådespelarna på tv om några år :) Och inte för att jag kan speciellt mycket om skådespeleri, men av dina youtube videos att döma är du riktigt duktig!
lycka till :D

Svar: Haha åh, blir alltid så glad av sånt! Tack så himla mycket, och det hoppas jag verkligen med. Vi får se vad som händer men jag gör mitt bästa.Och TACK igen. Lycka till själv med utbytesåret! KRAAM!

 

Emma: Men det är en grej jag fortfarande inte förstår; Hur ska du kunna söka jobb när du flyttar dit? :S Du har ju inget visum eller green card och de anställer väl inga utan det? Correct me if I'm wrong please!

svar: För att flytta dit behöver man visum. Annars går de ju inte liksom ;) Genom pappas eventuella jobb och jobbvisum kan då jag/vi - barnen få visum. Jag tror även att gå i High School skulle hjälpa det hela. Och sedan ett social security number är tydligen bra att skaffa. Skriv gärna din mailadress i framtiden, så jag kan svara dig lättare!. Hugs :)!

 

Josefine: Haha ! men kan inte du uppdatera bättre din blogg äger ju den e bäst !

svar: Tuuusen taack! Absolut så ska jag det. Vill att den ska växa och bli större, men allt detta kommer när det är mer säkert att vi kommer flytta och så vidare. Jag fortsätter och blogga som vanligt till dess, det kommer iallafall komma upp minst ett inlägg om dagen ! 

   



Postat av: Maddez ♥

Hej ! :)
Missa inte att delta i dagens blogg ! Avslutas vid midnatt & 2 vinnare dras ! Kanske blir du en utav dom :) Direktlänk; http://maddez.blogg.se/2012/july/vinnare-ny-dagens-blogg.html#comment
KRAM♥

2012-07-21 @ 22:21:01
http://maddez.blogg.se



KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com






Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo