Publicerat: / Everyday

the perfect smile..?

Någonting jag aldrig nämnt om på bloggen är mina tänder. random, I know. Vill inte sprida dålig energi på bloggen men vill ändå ta upp det. Mina tänder är verkligen inte de jag är mest stolt över. Underkäkens tänder sitter hur trångt som helst, och framför och bakom varandra, en är sne och sitter till och med över en på överkäken. Och överkäkens mitt, ni vet mellan framtänderna? Iallafall, de sitter för långt åt vänster . OCH. så har jag en tand som sitter över alla andra tänder. alltså under läppen så långt upp så den inte alltid syns. Så därför har jag ett mellanrum på ena sidan, verkligen inte vackert. Så hade de ju inte varit fel om de varit en aning vitare..  Nu kanske detta inte har synts så mycket på bilderna jag laddat upp. Men jag ska säga det att jag bara lägger upp de bilderna det har sett skapligt bra ut på, Jag hade kunnat lagt upp så sjukt många fler bilder om det inte varit för mitt leende. Jag älskar liksom att le och inte bara på bilder.    And I don't really want to admit it  men ofta (INTE ALLTID) fixar jag tänderna vitare innan jag lägger ut bilder. Men struntsamma, blekning är enkelt att fixa. Det verkliga problemet är själva tänderna.
 
Jag skulle lätt kunna ha tandställning, och strunta i det, skulle inte ens skämmas för det. MEN!!!
Nu när det är det här med min dröm, eventuell LA flytt och även auditions och skådespelarjobb har detta blivit ett problem för mig. De flesta agenturer och rollsättare bokar inte en på grund av tandställning. De vill inte ha en på grund av det ,och jag vill själv inte ha en synlig tandställning medans jag går runt och försöker lyckas. Jag skulle självklart kunna ha en om jag satt i den NU och bara skulle ha den i max 1 ÅR, så kan man ta ur den innan man flyttar. Men jag har tid hos tandläkare i slutet av augusti och då ska dom bara avgöra och så.
Så det skulle ta tid.
 
Det finns en egentligen superbra lösning. Tandställning på insidan, men jag vet inte om jag vill eller får spendera 25 000...
 
Hörrni, kom GÄRNA med tips, om det är någon som vet något ''tandställe(haha)'' där man kan sätta fast en ganska snart, eller har en under kortare tid, eller tandställning på baksidan, eller osynlig. VAD SOM HELST TIPS, alltså som inte kostar så otroligt otroligt mycket.  säg till då, det skulle betyda så mycket..
          
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Postat av: Josefine

Jag har inte ens märkt att du inte har perfekta tänder, men till filmer vill man ju ha ganska normala skådespelare så... man märker inte dina tänder ! xD

2012-07-24 @ 15:23:22
http://sveablogg.se/jozis

Postat av: amanda

Jag tycker du borde köra på tandställning ifall dina tänder stör dig så mycket (jag märker inget fel). Du kommer ha det i ett år och du kan inte förvänta dig att få jobb direkt när du flyttar liksom ändå. Du borde ändå fokusera på att ta acting classes och working on your craft det första året. Du kan även då göra student filmer och jag tror inte de bryr sig.

Kram!

2012-07-24 @ 15:41:33

Postat av: amanda

Jag tycker du borde köra på tandställning ifall dina tänder stör dig så mycket (jag märker inget fel). Du kommer ha det i ett år och du kan inte förvänta dig att få jobb direkt när du flyttar liksom ändå. Du borde ändå fokusera på att ta acting classes och working on your craft det första året. Du kan även då göra student filmer och jag tror inte de bryr sig.

Kram!

2012-07-24 @ 15:41:33

Postat av: amanda

Oj kommentaren kom två gånger. Sry!

2012-07-24 @ 15:42:17

Postat av: Emma

Som Amanda sa, du kommer ändå inte kunna söka jobb i början, så om du har tandställning eller ej kommer inte spela någon roll! :)

2012-07-24 @ 22:22:48

Postat av: Anna

Det finns tandställning som är vit, men det finns inte i Sverige utan i USA! Vet tyvärr inte hur mycket den kostar.

2012-07-25 @ 08:28:06KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo