Publicerat: / Los Angeles

this is what's happening

Läget är såhär nu.
 
Min syster vill inte, kommer inte och blablabla flytta till USA innan hon gått ut 9an (vilket är om 2 år). 
MEN!! Vi har pratat lite och bestämt att försöka övertala pappa om att bara jag och han flyttar om 1 år (som det är tänkt) och sedan kommer mamma och Celine året efter. Jag tror absolut inte pappa vill att vi ska vara ifrån varandra så men... Om de är hos oss på sommaren i några veckor, sedan hälsar vi på dom på julen, och så kommer dom sommaren efter, så blir det ju inte lika länge..? Och så har jag Celine på min sida nu vilket jag är tacksam över. Då kanske han kan tänka sig det..Ska försöka få mamma att hjälpa till med det också. Pappa är iväg på fiskeresa uppe i Norrland den här veckan. Så när han kommer hem har han lovat att börja titta på jobb och då får vi prata med honom om det där då. Om inte han går med på det, så blir det inget alls. (förs senare)
Hoppas ni förstod någonting av den här texten. Haha. Ville bara att ni skulle veta hur det ligger till. Det är inte lätt det här. 
 
Imorgon har jag som sagt casting ,på söder. Ska spela en kaxig tjej , lite av mobbarstilen. Hmm. Challenge..
Har bara läst igenom manuset så ska börja träna nu. 
 
Tittar lite mer på lägenheter och hus.Titta vad underbart. I west Hollywood. Att hyra. Finns gym, pool, utsikten är underbart, det är i rätt oråde för skådespeleri och lägenheterna är superfräscha. Skulle inte vara helt fel. 
                


Postat av: Eira

Aha vad kul. Vad heter dom då och vet du vart de ligger? Kram

2012-07-30 @ 20:24:54
http://dreambucketlist.blogg.se

Postat av: J O S E F I N E

Hoppas verkligen du kommer flytta snart du har ju velat det so bad, så länge !

2012-07-31 @ 13:22:32
http://sveablogg.se/jozis

Postat av: ISABELLE - HOLLYWOOD, WATCH OUT

Jag hoppas verkligen att ni lyckas ta er dit! Det känns ändå som om det är riktigt nära nu!
Hahah, jag blir så avundsjuk bara jag tänker på det. Jätte glad för din skull, verkligen, men ändå något så otroligt avundjuk! ;D

2012-07-31 @ 13:25:57
http://alllightsonme.blogg.se

Postat av: nina

skulle du kunna svara på vad lägenhetskomplexet heter, om du fortfarande minns? vi letar lägenhet nu och har fastnat för ett annat i west hollywood / la brea området men detta ser helt okej ut det med så vill gärna titta på fler bilder!

kram!

Svar: jag kommer verkligen inte ihåg. har det nästan men minns inte :lförsökte kolla lite i mina mappar för jag tror att jag sparat det där. Men hittade inte.. Säger till i så fall :)
har du hittat rumskompisar? kul! är de amerikanska / svenska eller utländska?

kram
Josefin Östevik

2013-01-19 @ 18:08:25
http://accordingtoN.blogg.se/KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo