Publicerat: / Everyday

2013/2014

Så hörrni. Det var sjukt lätt att prata med min pappa om utbytesår. Alltså, har knappt gått in på det direkt än. Men han sa tt jag kunde skicka in intresseanmälan och gå på intervju och så. Vet inte vilken organisation jag vill åka med, men har skickat in för både STS och Explorius. Så bestämmer mig efter intervjuerna - alltså om jg blir antagen till båda.  Har ingen aning om jag ens ska åka, det beror på om jag kommer komma till USA på ett annat sätt. Men iallafall. Nu väntar jag på samtal från båda organisationerna. STS ville att man redan skulle göra delstatsval om man ville, jag tog 1.California , 2.Arizona och 3.Florida.. 3an var extremt svår! kanske byter till Texas istället för Florida. Men jag vet inte. Kanske byter helt och hållet haha... men men.


Postat av: cecilia

Gud vad kul med ett utbytesår! Min killkompis är på det just nu och kommer hem på onsdag! :D

2012-05-27 @ 22:43:00
http://ceciliaaaaas.blogg.se/

Postat av: amanda

Jag vet att utbytesår skulle verka som en bra lösning men ingenting jag rekommenderar. När man åker på utbytesår så åker man på ett J-14 visum och på det får man inte arbeta. Det är ett annorlunda slags visum än om man skulle åka dit och plugga eller flytta dit. Men när man åker utbytesår så är det där speciell visumet och även om du får ett jobb så skulle du inte få göra det såvida du inte avbryter dit utbytesår och avbryter visumet.

2012-05-27 @ 23:14:30
http://amandawendy.blogg.se/

Postat av: amanda

J1 visum*

2012-05-27 @ 23:18:12

Postat av: amanda

Men det är ju föruttsatt att du åker dit för att försöka jobba? Om du bara vill ha ett kul år så är utbytesår jätte bra!



:)

2012-05-27 @ 23:31:58

Postat av: Emma

Hur ska du finansiera det? :)

2012-05-28 @ 01:20:10

Postat av: Felicia

Du vet din dröm om att bo i USA för skådespeleri? Jag har ju samma dröm fast dans, och vet du vad? Efter sommaren ska min bonuspappa kolla efter jobb & hus i los angeles, äntligen slår min dröm in!! Jag har drömt varenda natt om det här, och nu händer det!! Sluta aldrig drömma, du kommer också vara där nån dag :) förresten är du 13 eller 14? Svara gärna :) kram <3

2012-05-28 @ 16:07:11
http://feliciadimitri.blogg.se/



KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
[email protected]






Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo