Publicerat: / Q&A

S V A R A R

Har fått en del kommentarer på sistone, ska svara på två av dem här. Förresten, Ibland svarar jag er utan att ni kanske märker? Ni får kolla in på inlägget igen. För jag svarar ibland på dem här på sidan. Har ni annat att fråga till exempel kan ni maila mig. adressen hittar ni i menyn!

kommentar: håller med kommentarerna här upppe. Men du har sjukt fin röst, den är så söt! hihi, älskar din röst!! skulle inte du kunna lägga upp fler video när du sjunger oftare??ååh, jag älskar det! skulle du kunna sjunga: Utan dina andetag-Kent , diamonds-Rihanna? 

Älskar din blogg, kommer aldrig sluta läsa den!
 
svar: Tack, ja jag vet jag håller helt och hållet med jag också. Jag kommer absolut att lägga upp fler. Mycket mer professionella efter ett tag också. Men ni får vänta lite, för jag ska satsa hårdare nu som ni vet, vilket betyder hård träning. Vill vänta tills jag verkligen är nöjd nu. Men snart kommer det att dyka upp! 
Jag gjorde faktiskt en cover av utan dina andetag förut hehe, den finns dock på min facebook. Och Diamonds, jag tycker verkligen om den låten! Började koreografera den förut. Så någonting som har med den låten att göra kommer antagligen dyka upp här 

Tack så himla mycket för dina fina ord, det värmer. Kul att du vill följa med på min resa♥

 
kommentar: Hej josefin! Jag älskar din blogg och jag hoppas verkligen att du kommer iväg till usa så snart som möjligt! Jag älskar också usa och vill verkligen bo där, jag har varit där 2 gånger och mina föräldrar har varit där runt 10 och dom älskar också usa. När vi var där i somras sa mina föräldrar att dom skulle tänka sig bo där men när nån månad efter vi kommit hem så ändrar dom sig typ. Min pappa kan skaffa jobb genom företaget han jobbar på så visum är inget problem. Jag har inte snackat med dom om usa flytt på huur länge som helst och jag vet inte hur jag ska ta upp det igen. har du nån ide?
 
svar: Hej! Tusen tack. Det hoppas jag med. I'm working on it! Åh vad roligt. Kul att dina föräldrar älskar USA, skulle vara underbart om mina var likadana ;) Trust me. Jag vet hur det är när föräldrarna ändrar sig. Har gått igenom mycket. Många crying-jags och så vidare. Det är tufft men nu oroar jag mig inte lika mycket . Det går ju så mycket bättre nu och jag ser mer positivt på framtiden. Jag har många idéer faktiskt. Jag har många gånger legat i samma läge. Brukar vara rädd att ta upp det där, till och med med pappa trots att vi pratat en hel del om det...
 
Men det är bara att GÖRA DET. släpp all nervositet och prata om det som om dina föräldrar skulle vara dina kompisar. Bli inte arg för lätt utan ha tålamod, och kom ihåg att dit du vill komma är någonting positivt och underbart så få det att låta som det också. Men verka realistisk och mogen när du pratar också. Det får inte verka oplanerat och som någonting du bara tycker skulle vara en ''cool grej''. Ta också reda på vad just dina föräldrar har för fördelar med att flytta.. Vad som finns där som de kan vara intresserade av osv. Oegoistisk alltså! 
 
kram och lycka till!
 
 
 


Postat av: nina

Kul med flytten! :) Själv flyttar jag dit nästa sommar.

2012-11-28 @ 07:09:57
http://accordingtoN.blogg.se/



KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
[email protected]






Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo