Publicerat: / Tankar

Not living up to my expectations...

Har lite saker jag vill förbättra med mig själv faktiskt. Ni vet ju hur jag ofta skriver om hur mycket jag ska planera, träna och så vidare. Men det mesta blir inte av. Jag brukar känna mig så taggad till att göra sakerna när jag kommer på dom och bestämmer dom och så. Men sedan när det väl gäller så är jag inte nog peppad. Jag slösar bort tiden helt enkelt. Kanske har det med åldern att göra, att man är så trött hela tiden, men jag vet inte. Ni kanske känner igen er i det här? Iallafall så ska jag försöka med att lägga mig mycket tidigare.
En del av de saker jag vill bli bättre på/satsa mer på/komma igång med är:
Bloggen
Skådespelarträna
Sångträna
Plugg
USA flytt planering
Och lite till. Saker som att hitta på grejer med familj och vänner.
Nu är det skärpning. Jag vill att varje dag ska ha mening,och jag vill kämpa för min dröm ännu mer. Från och med nu blir det positiv inställning till saker och ting :)

KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo