Publicerat: / Everyday

glädje, tacksamhet och förbättring

 
  • Jag såg idag att jag blev preliminärt antagen till Rytmus! yaay :) jag var lite osäker, men så blev det!

  • Idag kom trailern till The Hunger Games 2 /  Catching Fire ut! Helt stoked! Jag blev ju helt förälskad i filmen, och i somras läste jag ut bok 2 och 3. Jag gjorde en cover från den, och jag gjorde en monolog från den.. så ja jag är rätt längtig till filmen!

  • Det är ungefär en månad kvar tills jag hoppas på planet, helt själv till Los Angeles, (home is where your heart is) !

  • Jag är så tacksam, tacksam att jag får så fina kommentarer och meddelanden om hur folk tror på mig, hur grym jag är och hur mycket jag inspirerar. Ni är fantastiska! Jag vill officiellt TACKA er, alla. Helt ärligt får det mig att vilja vara bättre och bättre :) 
  • Jag är sjuk fortfarande, och fick gå hem från skolan igen. Feber, hostar och så vidare. Det är lite sådär då man verkligen behöver vara i skolan, och när man vill sjunga, träna , röra på sig, vara aktiv osv,

  • Det är väldigt mycket i skolan just nu  - Lagomt till att jag vill komma igång med arbetet och mina mål!... Men men som jag ser på det är att det kommer höja mitt betyg så jag kommer garanterat in på Rytmus, och att jag ska till Los Angeles - om jag sköter skolan, och att jag bara ska få klart det nu så det slipper ligga. Så det ska bli skönt :)

  • På det hälsosamma planet har det gått rikitgt dåligt under den senaste tiden om jag ska vara helt ärligt. Det har fått mig att må dåligt. Efter stage academy camp mådde jag jättebra och allt gick bra, men sen kom allt skolarbete, stökigt rum och jag blev sjuk. Jag vet inte, jag klev i någon omloppsbana helt enkelt. MEN! Det är ändring nu :) Jag har städat, jag ska fixa allt med skolan - och jag ska ställa om mig totalt!

    GÖR ALLTING DU INTE ÄR GLAD ÖVER / NÖJD MED TILL NÅGONTING BRA. FÖRBÄTTRA DET!
 
KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo