Publicerat: / Everyday

Hey , L.A it's really really nice to meet ya

 
Till vänster har ni en bild på vart jag kommer bo när jag är i LA!
 
God morgon!
Skypade med Klara och hennes mamma och vi pratade om allt som behövs inför när jag ska komma, 
SÅ EXCITED.
 
 
S V A R   P Å  2  K O M M E N  T A R E R
  • Kan inte du göra en 50 saker ni visste om mig-video?
    Vilken bra idé, absolut! Jag har sett några såna gå runt, och det skulle vara jättekul :) 

  • Får du någonsin ångest över din ålder? För jag har samma mål som du och det känns som alla disney channel skådisar började med sina program runt våran ålder. Jag menar Demi Lovato var 15 när hon gjorde Camp rock, Debby Ryan var typ 17 och Zendaya var väl typ 13 när hon började med shake it up? Det känns som alla var så unga och att man börjar bli gammal liksom (Jag är lika gammal som du). Sammtidigt som vi sitter här hemma i Sverige och har inte ens möjlighet att kämoa för dem rollerna.


    Jag vet exakt vad du pratar om och jag känner verkligen igen mig. Helt ärligt kände jag en stor press över detta. Man kan liksom inte göra någonting här hemma. Jag kände att det var orättvist att just jag, som ville det så mycket, inte bodde i USA och hade chansen att ens försöka. Men på senare tid har jag fått upp ögonen för så mycket annat. Jag vill spela i långfilmer, i serier och vad som helst. Disney är inte viktigt för mig längre. Men dock var det det som fick mig att börja och verkligen vilja bli skådespelare, och det har även hållt mig ''ung'' och sprallig eller vad man ska säga, och det har varit som en bra förebild. Så jag är tacksam till disney! +Att idag i Hollywood kan man vara betydligt mycket äldre en karaktären man spelar! Så det är inte försent. 

    Men ska jag vara helt ärlig känner jag lite bekymrad över åldern, jag vill helst hålla på med det nu. Skådespela, göra musik, få vara med om alla saker, jobba med talangfulla människor osv. Vara en ung förebild. Men man måste bara slappna av och vara tacksam och göra det bästa av situationen. Någonting bra väntar, så ska man alltid tänka, och man växer mer och mer och blir bättre och bättre , och mer redo för branchen och för att börja jobba. 


    Lev här och nu! Lev din dröm, nu! 
Postat av: Anonym

vad heter lägenhetskomplexet?:P

2013-04-14 @ 22:57:20KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo