Publicerat: / Los Angeles

I'M COMIN HOME


Jag vet att jag inte är så ''pigg'' på att blogga nu, det är så himla mycket! I sommar kommer jag nog ha väldigt mycket tid, och så får ni massor av underbara inlägg när jag ska till L.A! ( 21 dagar kvar) 
 
Musikvideoinspelning blir det förhoppningsvis som sagt, men jag ska också testa på dansklasser på någon av L.As kända dansstudios! 
I alla fall, nu längtar jag så himla mycket - jag böjar get in the mood , helt och hållet! Mitt adrenalin och törst på livet kommer vara på topp. Jag kommer verkligen leva och den energin kommer jag kunna gå på länge! 
Jag vet att jag kommer få en extra drive att vilja kämpa för att komma dit, och inte minst för att få jobba där.
 
Jag bara läser Patricias blogg, har gjort det flera gånger... och jag längtaaaar sååååhäääääär himla mycket. Jag bara ryser och hoppar av glädje. ♥


Postat av: Alice :)

Vet inte om du har skrivit det här nån gång men hur länge ska du vara i LA?

2013-04-26 @ 10:29:49KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo