Publicerat: / Dans

once a dancer, always a dancer

 Många av er har säkert sett bland annat dessa videor, men jag tänker lägga ut dom här ändå, och jag vet att många också inte sett! Det är bra att veta var jag kommer ifrån och så vidare.

Dansen och speciellt hiphopen betyder otroligt mycket för mig. Jag älskar att gå in i musiken och röra sig efter den, att man kan göra lite som man vill och gå från explosivitet till chillmode! Jag kan stå framför en spegel, sätta på en låt och bara leva mig in. Jag är så tacksam att mina föräldrar tog mig till danslektioner året jag skulle fylla tre. Det gjorde mitt liv, så mycket jag har fått ut ifrån det. Jag gillar mest den mer komersiella stilen och grymma koreografier, och jag vill bara utvecklas mer och mer - vilket jag gör, även om jag för tillfället inte går i någon klass. 

Jag önskar jag hade många fler videos (har några till) , jag har planer och ideer på att göra dansmusikvideos! Skulle vilja dansa mer i L.A och så i framtiden. och runt om i världen ;)

Här är en video från 2010 och en från julen 2012.
 
 


Kolla gärna in mina videofy videos ! (gärna inte dom äldre, ibland undrar jag vad jag höll på med, haha ! ;) )


Postat av: FELICIA

Skit duktig!! :)

Svar: tack så mycket!
Josefin Östevik

2013-04-21 @ 18:35:52
http://fames.se/feliciasKOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo