Publicerat: / Musik/Artist

RECORDING & WORK

Hey! 
Någonting jag skulle vilja göra nu när jag åker till L.A är att spela in en musikvideo, alltså inte världens största grej, men mycket på egen hand - till min youtube kanal och så, så iallafall, det är lite svårt att välja låt eftersom jag inte är helt säker på vem jag vill vara som artist - men jag tror att det kommer allt mer och mer naturligt.
 
Iallafall, en låt jag är helt obsessed av nu är Selena Gomez - Come and get it. Älskar viben å det mellanöster/tribal sounden är så coola. Jag håller i alla fall på att spela in den. Vi får se om jag väljer att göra en musikvideo till den eller inte. Det är ju inte världens största utmaning men man gör det liksom till sin grej och så bra som möjligt ändå :)
 
Längtar tills musikvideon kommer!
 
(förresten - PÅ SÖNDAG kommer teaser trailern till CATCHING FIRE (TheHungerGames2!!!!!!! OH GEE)
KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo