Publicerat: / Musik/Artist

STAGE ACADEMY CAMP 2013 ♥

 Okay, jag är helt motiverad och peppad. Stage Academy Camp var band det bästa jag varit med om, jag har utvecklats så otroligt mycket , har fått massor av nya (och gamla haha) vänner som är så talangfulla och underbara, och en riktigt större kärlek för musiken men också till och med skådespeleriet utifrån de ''mentala'' kurserna. Jag har ju varit på Julias Camp och Camp Lingman förut, men det här var verkligen ännu bättre och mer intensivt.


Har haft 2 timmars låtskrivarsworkshop med Rasmus Eriksson (grym sångare, musiker och låtskrivare från talang 2012 tror jag det var), coaching lerktioner (om självkänsla, kritik, vad en artist är, drömmar och mål och hur man ska vara som person osv), staging lektioner med Therese Neaime, samt sånglektioner med Amanda Holmgren. Grym sångcoach. De har varit dem tidigare på läger förutom att Erik M Varo var på Camp Lingman istället för Therese. Iallafall!... och så två artistbesök, som sagt Oscar Zia och Eddie Razaz. 
Så hann vi med att springa (en av de fyra första ohyeah) och träna med Annamia. Sen så fick vi en riktigt rolig uppgift där man skulle gå ihop i grupper - fick välja mellan låttext så skulle man träna in låten som en grupp och lite koreografi  - så skulle alla visa upp det på kvällen - sjukt kul och lärorikt! (kommer video sen!)

Ja så jobbar man ju med en låt alla dagar som man framför sista dagen (den videon är upp på youtube, ska lägga upp den snart!

jag är så tacksam♥

några få bilder är tagna från Stage Academy, Micke fotade :)
 
 

 
KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo