Publicerat: / Everyday

TURN THE CAMERA ON. ACTION

'opoaisjksbdjnkc den där sista bilden är verkligen inte min favorit på mig alltså .... haha men i alla fall.. ser helt annorlunda ut nu alltså :)(tidsinställt inlägg)
 


Postat av: Anonym

Är inte det Nicole från nickys.se på den sista bilden !???? Känner du henne ? :O Shit va häftigt !!!

Svar: vi träffades på en inspelning och så och hon va superhärlig och vi hade kul tillsammans och så , vi skulle träffas efteråt men det körde ihop sig sen blev det aldrig av
Josefin Östevik

2013-04-06 @ 16:09:23

Postat av: Olivia

Hur känner du Nicole? Undrar bara

Svar: jag känner inte henne så bra nu kan man säga, men vi träffades på en inspelning umgicks där och sen typ fick hon skjuts i min pappas bil hem sen haha, men ja vi skulle träffas mer och så efter men det blev aldrig av :/hon är superhärlig!
Josefin Östevik

2013-04-06 @ 18:05:51KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo