Publicerat: / Dreams&Plans

Dreams, Life & L.A


Min älskade plats! 
Jag har fått en del frågor om hur jag ska komma till L.A och hur jag ska göra och så, jag hade tänkt att ta det i en ''min plan''-video och så, men tills vidare skriver jag lite här.

Man vet aldrig hur det ser ut i framtiden men så som det ser ut just nu är att jag kommer att flytta till L.A direkt när jag gått ut gymnasiet. Vi får se vad jag gör och vad som har hänt på vägen dit . Kanske går jag på en skådespelarskola i ett år. Stella Adler eller någonting. Eller så bor jag där på något helt annat sätt. Bra blir det i alla fall. Finns så otroligt många möjligheter där. Hålla på med det jag tycker om allra mest på riktigt. Musik, dans, skådespeleri. Och allt annat i LA that I  love.
Nästa sommar tror jag ju just nu att jag kommer åka på Young Actors Camp, och det hoppas jag :) 

Men annars så mår jag bra över det hela. Jag trivs så bra på Rytmus hittils och känner att jag kommer utvecklas så otroligt. Och jag gör det jag kan här ifrån , vilket är mycket . Jag KAN skådespela här, Jag KAN dansa här - jag KAN blogga här - och jag KAN satsa på musiken här! Så jag kommer att spendera tiden på ett bra sätt. Jag vill verkligen vara den bästa jag och gå framåt. Jag kan om jag vill :)

Så inte mycket stress längre när det gäller det här. Det är kommer bli bra, det ÄR bra. 
Så många drömmar finns att uppfyllas. Det är dags att börja bocka av dom!Postat av: Louise

åhh det ska man va tycker jag :D

2013-08-27 @ 19:21:26
http://lilylolo.blogg.se

Postat av: elin wahlberg

härliga bilder!

2013-08-28 @ 00:06:53
http://elinwahlberg.blogg.se/

Postat av: Emma

Hej!
Det är så att jag också verkligen vill börja pröva på skådespelar linjen:) för jag har alltid velatatt börja pröva på sånt, men jag har aldrig hittat vart man kan börja, och jag bor också i Västerås. Så då till frågan:) Vart kan man börja med sånt här i Västerås?:)
Tacksam om du skulle vilja svara:)
Btw jag älskar din blogg :D

Svar: Jag har gått i: teater
Improvisation
Musikalteater
( Alla på kulturskolan )
Jag skulle rekommendera någon grupp som improvisation isåfall - det riktar inte in sig särskilt på TEATER ,utan skådespeleri. Annars kolla upp Amfora om du är intresserad att vara med i produktioner :)
Och träna hemma, kolla youtube och leta runt på internet och skriv ner allting. Sedan hitta kurser (annonserade på tex statist och filmcafe) och åk på om du vill :)

LYCKA TILL!
och tack så jättemycket <3
Josefin Östevik

2013-08-29 @ 12:04:28KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo