Publicerat: / Dreams&Plans

let's run away to a land far, far away


Ibland önskar man att andra världar fanns på riktigt och att det fanns magi (vem vet). Det kan väl inte vara bara jag? Bara jag som väntat på ett brev från Hogwarts lite för länge, bara jag som sett en gammal garderob och tänkt mig Narnia på andra sidan?

Jag älskar filmer/Serier som The Hunger Games, disneyfilmer, once upon a time, LOTR, Harry Potter,Twilight, Beautiful Creatures, Oz the great and powerful, Narnia, Alice in wonderland, Peter Pan, Shrek, Snow White and the Huntsman etc..
Jag tror det är en av anledningarna att jag tycker om att skådespela och vill vara med om något sånt. Man får uppleva det på ett sätt.


dream on
KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo