Publicerat: / Everyday

CHANGE - PAUSE

har stötit på ännu en grej som gör att jag behöver en liten tid borta från bloggen.
För att det här ska kunna bli så bra som möjligt, och för att jag ska kunna inspirera er till max så behöver jag verkligen en liten bloggpaus. Jag kan inte ha för länge för jag kommer bara få ångest typ haha.
 
Men om vi säger en vecka.. Jag tror det kan bli bra. Jag kommer kanske lägga in någoy inlägg om någonting speciellt sker. Så kolla in här på lördag den 23 så är jag antagligen tillbaka!
 
Och jag vet att ni frågar en hel del nu och vill se videos som jag lovat. Just nu kan jag inte lägga på mig någonting TYVÄRR. Jag vill verkligen, men det är därför jag tar paus så jag kan styra upp allt jag behöver styra upp och sen komma tillbaka mycket starkare!  
 
 
VI SES, JAG HOPPAS NI KOMMER TILLBAKA OCKSÅ
 
Juste måste bara säga att The Jacksons är i Svergie nu. OMG. men jag kommer inte träffa dom :( och Jackie Jackson retweetade mig!! och dom var nyss med i programmet Skavlan ååååh så underbara och jag grät.
Lol va bara tvungen att nämna! seeya


Postat av: Louise

Du har exakt likadana drömmar som jag! Min allra högsta dröm är att bli en känd skådespelerska eller sångare! Gud, jag kommer typ börja läsa din blogg nu! Kram!

2013-02-23 @ 10:38:11
http://louisemilson.blogg.seKOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo