Publicerat: / Everyday

FLY OR DIE

Take it or leave it!Postat av: Carro

Var gärna med i min veckans blogg-tävling! :D
http://carolinajohannas.blogg.se/2013/february/veckans-blogg-2.html
Kram!

2013-02-03 @ 18:03:58
http://carolinajohannas.blogg.se

Postat av: Anonym

Josefin, jag ska på en casting nu i veckan och är sjukt nervös!!! Kam du ge tips och säga hur det går till? :)
Uppskattar svar!!

Svar: jag ska absolut svara! funderar på att komma tillbaks till bloggen ordentligt igen, och verkligen satsa på skådespeleriet och så vidare, jag kommer svara! hoppas jag kan göra det så snabbt som möjligt!
Josefin Östevik

2013-02-04 @ 17:36:32

Postat av: Anonym

Tack så mycket! Ska nämligen på casting i helgen och är så nervös för det är också min första gång! Så behöver lite tips och veta hur det går till!

Svar: åhh.. det har varit så mycket nu och jag har haft svårt att hinna, men jag funderar på att spela in idag eller imorgon och posta direkt.. Men det kanske är för sent då med tanke på din casting?.
I alla fall, jag önskar dig all lycka. Det är inte farligt! Dom där inne är alltid supertrevliga, kom ihåg att dom är vanliga personer och försöker bara hitta någon som passar för rollen. Var dig själv, trevlig och visa självförtroende och innan du agerar. Blunda och ta ett djupt andetag och tänk bara på rollen/agerandet.
Det kommer gå jättebra. Se till att ha kul och när du är klar - gå vidare!
Kram
Josefin Östevik

2013-02-05 @ 22:46:53KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo