Publicerat: / Everyday

back on track and ready to fly

Har haft en hel del funderingar på sistone och jag hoppar fram och tillbaka på vad jag vill göra mest och så vidare.. Börjar tänka om lite med youtube.. och så dansen, bloggen, sången/artisteriet, och så har jag fått tillbaka min brinnande vilja om att bli skådis, på riktigt... Och LA,skola och så vidare. Tankarna bara går runt.
Och det är helt okej! Man ska få testa på allt möjligt. Till slut märker man vad man verkligen vill göra. Allting sker av en anledning:) Nu har jag fått en riktig reality check. Kommer inte slösa min tid längre. Har sagt detta förut till mig själv, men den här gången är det en känsla. Den här gången litar jag på mig själv. Jag ska bara GÖRA nu.
och jag ska inte lyssna på mig själv när jag känner att någonting inte är möjligt, för det är det!
 
Iallafall. Jag tror att jag vill komma tillbaka till bloggen ordentligt. Fast den här gången, blogga för att jag vill, och inte för att jag känner att jag måste. Den här gången ska jag verkligen ta med er på min resa också. Det blir nog en hel del vloggar, inspiration, tips och så vidare. Ska försöka få med fler bilder av min vardag och så vidare. Nu får ni på riktigt följa med på min resa, i mina drömmar och tankar. 
Vi hörs i någon slags video snart igen. Ska bli kul att komma igång. 
 
Är så redo för en ändring. Är så redo att jobba mot mina mål och drömmar.
KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo