Publicerat: / Skådespeleri

to wake up to be on set, every day

Så glad att jag fått tillbaka elden om att vilja skådespela, to be on set. På riktigt alltså inte nå himla statistjobb eller amatörskådespelarjobb haha. Varför andra saker kom emellan under en tid och varför jag inte haft motivationen på samma sätt har nog varit för att jag glömt vad det verkligen är jag strävar efter. Har inte kollat på serier/film på ett tag så nu när jag kollade på H2o's alla avsnitt blev jag verkligen peppad, mest när jag efterråt bestämde mig att kolla på the making of/behind the scenes. ni anar inte HUR MYCKET jag skulle vilja vara med om det. Men som ni vet vill jag ju inte in i den svenska industrin. Det är inte alls samma sak. Inte ens i närheten. Så nu är goet tillbaka ännu mer om att försöka flytta bort med familjen. 
 
Ska betala medlemsskapet på filmcafe nu istället tror jag. Och så ska jag träna varje dag på monologer och karaktärbyggning och allt sånt där. Och vet ni? Igår när jag agerade (var ett tag sen sist) så FICK JAG RIKTIGA TÅRAR UNDER MIN MONOLOG, FÖR FÖRSTA GÅNGEN! Och det var inte bara en engångsförteelse utan jag testade igen och lyckades. Yay!


Postat av: Olivia-foto

Det är så grymt bra jobbat! Bra att kunna gråta när man skådespelar! :)

Skulle du kunna göra något mer inlägg som är lite tydligare om hur man ska nå sina drömmar och mål? Om hur du brukar göra osv? Och vad man ska undvika?

Kram! :)

2013-02-07 @ 14:03:05
http://lotusexistens.blogg.seKOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo