Publicerat: / Los Angeles 2013

Close your eyes and believe.

 När jag var i L.A kändes allting så himla naturligt. Det kändes så himla rätt, menat. Jag mådde bra som aldrig förr, jag verkligen levde, och varje dag kändes som den bästa, och överallt runt omkring mig fanns möjligheter som jag bara vilje ta tag i.

De sista dagarna i LA blev jag så himla boostad, peppad och glad. Jag var / är så redo att jobba så hårt för att lyckas inom musiken/dansen och skådespeleriet, och att komma och jobba i Hollywood/Los Angeles. Det är helt säkert. Det är där jag SKA vara . Jag och Klara började prata lite om ideer, det är sjukt svårt. Men jag SKA hitta ett sätt. Det bara måste gå. I sommar , så, dang nu kör vi. 

Sen, när jag kom till Sverige, hem till huset, it all hit me, jetlaggad zombie kom alla tårar. Jag hade inte förståelse om vad som hände, jag förstod inte vart jag var, och hur jag kunde helt plötsligt inte vara i Los Angeles helt plötsligt. Reality hit me. Mådde så sjukt dåligt, och har varit trött, ledsen och smått irriterad sen dess, men jag vet att jetlaggen har mycket med det att göra. Det kommer bli mycket  bättre. Men allt känns bara fel. Jag hör inte hemma här, men vet ni vad jag ska göra åt det? Jag ska jobba för att komma dit jag vill. Jag ska koncentrera mig på det som är viktigt. Musiken, skådespeleriet, dansen, komma till L.A och mina drömmar.  
 
 
 
 
 


Postat av: Lisa

Hej!

Tänkte eftersom du är så intresserad av dans och vill lyckas inom det i LA , tog du några klasser nu då när du var där? Debbis , Edges eller Millenium?

kram

Svar: hej! åh vad kul att du nämnde det ! jag ville verkligen göra det, och hade tänkt att ta någon eller några klasser på t.ex millenium, men det blev inte så. Jag vet inte riktigt varför, ångrar mig lite nu..
men i sommar ska jag försöka åka ner till malmö på någon workshop med tränare från LA! och nästa gång ska jag absolut dansa ! :)
kram
Josefin Östevik

2013-06-05 @ 18:08:06

Postat av: Jenny

Låter inte kul att ha en sådan känsla. Hade liknande när jag kom hem från Los Angeles också, men den var förmodligen inte lika stor som din..
Jag var där för ungefär ett år sedan & jag vill nästan gräva ner mig i ett hål pga saknaden. Men har man beslutsamheten som du tycks ha, kommer man nog få besöka det man saknar ännu en gång! :)

Kramar

2013-06-05 @ 18:25:55
http://jennynelly.blogg.seKOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo