Publicerat: / Los Angeles 2013

Last Day: Froyo, View, After Earth, Pier, Travel

När allt bara börjar kännas bättre och bättre och jag verkligen känner mig hemma.
Jag och Klara såg After Earth starring Will Smith & Jaden smith. Jag älskade den verkligen. Den har premiär 7 juni i Sverige. 


Måste bara säga att jag mår verkligen inte bra nu. Jetlag, och allt känns fel, att vara i Sverige. Det är nu när jag är här jag inser hur mycket jag hör hemma i Los Angeles. Är som en helt annan person där. Håller på och somnar, har ont i huvudet, men har massor att göra, packa upp, filma saker till bloggen (vlogg från Los Angeles och vad jag köpt, hoppas jag orkar!), städa - (rummet är kaos efter flytt), föra över alla filer till extern hårddisk för datorn ska lämnas in till skolan, ett skolarbete kvar, musiktävling, och så vidare och så vidare. Så inte sån bra timing att jag mår dåligt och är zombie just nu. 
Jag ska skriva mer om hur jag känner sen
 
 
 


Postat av: Anonym

Ja kan du inte visa vad du köpte !? :) och vad heter appen du gör dina collage i ? ;)

Svar: gärna! ska försöka hinna det :) detta inlägg gjorde jag med bilder på datorn , picmonkey.com! den brukar jag använda, men den jag har i mobilen heter PhotoCollage
kram
Josefin Östevik

2013-06-04 @ 21:34:29KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo