Publicerat: / Dans

lyrisk jazz improv träning

 Kom på hur mycket jag älskar modernt & lyrisk jazz, och bara leva sig in i musiken. Så förutom hiphop/commercial koreografin jag håller på med, så kommer jag nu börja koreografera en lyrisk/modern koreografi. Antagligen till låten Heal av Loreen. 
Här är ett LIIITET smakprov, fast här improviserade jag :)

Fixade om en del i designen också! Ibland behöver man förnya och fräscha till.

Idag har jag gjort mycket vilket är så skönt! Har sjungit, kört en workout, fixat inlägg och design, dansat och kollat runt lite på olika saker , hittat låtar osv. Vill att alla dagar ska va så här! (eller ja, någon paus för att njuta av sommaren och vara med vänner är ju undantag :D)Postat av: marina

sv. Tack så mycket. :) Kransar är väl väldigt inne lite överallt kan jag tycka. Min är gjord av riktiga blommor, så den höll inte så länge, men skulle gärna vilja ha några blomkransar i tyg att bära.

2013-06-24 @ 10:26:08
http://marinapalme.blogg.seKOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo