Publicerat: / Los Angeles

EXCITING EXCITING EXCITING

yaaaaaaaaaaay! Antagligen bokar vi mina biljetter idag. Åhh. I'm going back home! Vi hittade på en lösning, men det kommer kräva att jag efteråt behöver tjäna ihop en hel del pengar. Men vet ni vad, det löser sig. Det är absolut möjligt. snälla ge tips på hur man kan få ihop pengar så är ni bäst :)
 
Så den 17e maj åker jag och kommer bo hos Klara i två veckor och 2 dagar ( det blir 9 dagar borta från skolan, men det fixar sig, det är inget nationellt prov kvar, och jag kommer jobba innan och efter)
 
Okay , en annan trevlig nyhet - Idag börjar jag en vlog / follow me around week! Så det kommer bli en hel del videos framöver kan jag säga! Kommer svara på massor av era frågor i någon av mina videos!


Postat av: Jennica

Sommarjobb. Gå in på din kommuns hemsida eller sök på googel på din kommuns namn och skriv sommarjobb 2013 efter. Gå med ett personligt brev till olika dagis i närheten om dom behöver nån så ringer dom dig. Dela ut reklam på helgerna? Svenskdirekt reklam. Sätt upp lappar i ditt område att du klipper gräs,gå ut med hundar tvättat fönster osv mot betalning. Ha en LOPIIS! På sätt upp skyltar ca 2 veckor iför väg prata ihop dig med grannar och kompisar sälj beg: kläder och saker och kanske baka. :) hoppas det hjälper dig lite. KRAM! :)

Svar: tack för hjälpen bästa du :)tusen kramar
Josefin Östevik

2013-03-25 @ 13:10:20

Postat av: N

Gud vad kul!
Hitta ett helgsjobb, barnvakta för 100 kr/h, sälj massa saker som du inte behöver, ha en bloppis, skotta snö om det finns mycket kvar, samla pantburkar haha lol, städa hos andra (?) eller kanske tvätta andras bilar när snön har smält.. :)
Men skulle nog rekommendera att hitta ett helgsjobb på ett café eller nåt alternativ vara barnvakt för ca 100 kr/h
Kramis

2013-03-25 @ 19:28:17

Postat av: Matilda

Åh gud vad kul för dig! Hoppas verkligen att allt löser sig! :) Mitt förslag är att sälja massor av saker som du inte längre använder, kan vara allt från kläder till elektroniska saker. Sälja tidningar på helgerna och ev. hitta ett deltidsjobb om det går att fixa med tanke på att du är så ung :) Det funkar ju även att jobba hos sina föräldrar om de jobbar på kontor, sortera papper till exempel. :)

Svar: tack! ni är så snälla alltså,ha det bäst =)
Josefin Östevik

2013-03-25 @ 19:58:30
http://endearingdreams.blogg.se

Postat av: Emma

Tror inte att någon skulle betala 100 kr i timmen för en sextonåring som barnvakt... Skaffa sommarjobb!

2013-03-25 @ 20:02:10

Postat av: N

Emma: Jo, alla i Stockholm gör det! Det finns alltid någon som gör det!

2013-03-25 @ 22:49:28

Postat av: Emma

Men hon bor ju inte i Stockholm...?

2013-03-26 @ 10:24:20KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo