Publicerat: / Everyday

I <3 U

Tack för alla era förslag på vad ni vill se här i bloggen! Jag hoppas att jag kan bli bättre och bättre på det här med bloggandet och hitta en balans. Vill också använda en bättre kamera för mina iPhone bilder är så otroligt tråkiga. ha. Det jag vill satsa mer på är videos, motivation, tips, outfits, karriär osv. 

Men ni är så underbara och har tålamod med mig . Har liksom lovat massor av saker hit och dit och har så dåligt samvete. Men som sagt jag försöker att bli bättre och bättre. Men tusen tack för att ni fortfarande sprider kääärlek med era kommentarer och fortfarande läser! 
 
Ska tillbaka till mina sånglektioner på måndag förresten. Då kan jag träna inför Rytmus och Kulturamas färdighetsprov, och även Stage Academy Camp såklart :) 


Postat av: ida

så du känner nils axelsson? eller visst va det han i videon? :D
I know him too!!

2013-03-01 @ 23:22:31
http://poncy.blogg.se

Postat av: Melissa

När ska du ladda upp videon? :)

2013-03-02 @ 12:23:04

Postat av: Josefine

Fin du e! Ååhh as längesen jag kolla din blogg verkligen måste checka in här oftare hoppas det går bra med karriären ! <3

2013-03-02 @ 13:29:09KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo