Publicerat: / Musik/Artist

S I N G ME S O M E T H I N G

Kom som sagt tillbaks till mina sånglektioner idag. Jobbar med Uncover - Zara Larsson. Funderar på att välja den till Rytmus färdighetsprov. Håller på att redigera klart videon förresten, förlåt att det tar tid! den blev ganska lång:)
 
Bild från april 2011
 
 
 


       Kommentar:
       så du känner nils axelsson? eller visst va det han i videon? :D I know him too!!
  • svar: Njae tyvärr har vi inte haft någon kontakt efter jobbet :/ Men vi snackade en hel del han va supertrevlig verkligen och vi hade många liknande intressen :)

    Kommentar:

    Åh är det en Jack Russel? :)


    svar: Ja! Det är en blandning mellan det och en DanskSvensk gårdshund! Vänta till min nästa video kommer upp så kommer du få se en hel del av honom, hihi :) 

 
KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo