Publicerat: / Dreams&Plans

SISTA DAGEN I MARS 2013


Åh jag längtar så. Jag måste verkligen fixa så jag får fönsterplats när jag landar i L.A. Rysningar
(bilden i mitten är på mig från LA resan 2011)

Bild i repris. Hittade den nu när jag vårstädar min dator. Ni anar inte hur lång tid det tar, hur OTROLIGT mycket jag har / har haft i min dator, massa strunt och knappt något har legat rätt. Ja det har ju inte funnits någon som helst plats kvar. Det har också funnits dubbletter ocg trippletter av många filer så..japp! Hade ingen space alls , men nu börjar det likna någonting! Så skönt.
 
Anledningen till att jag behöver göra det är för att jag behöver slappna av och kunna fokusera. Jag tycker inte om när det är stökigt runt om kring mig och när man inte har koll på någonting. För att kunna jobba mot mina drömmar behöver jag ordning och så :) Jag sparar mycket viktiga saker i min dator.
 
Nu ska jag ta en 30 - 45 minuters powerwalk till ICA Maxi och köpa någon lätt lunch.  :)
KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo