Publicerat: /

This girl is on fiiiiiireeeee

I go cray cray. Leker lite modell och ja hejdå.Ni kanske ser där på mina tänder att jag fått en glugg på ett ställe eftersom det flyttas. Kul att något händer.
 

Saker som händer nu i  mitt liv:
- Jag tränar hårt (mest cardio/abs) varje dag och det går verkligen framåt!
 
- Jag fyller år om 4 dagar (27 Mars!)
 
- Jag har det äntligen nedskrivet vad mitt exakta stora mål är, och så har jag delmål på vägen. Jag är mycket inspirerad och har äntligen hittat viljan och glädjen med att arbeta mot det, och bara leva. Jag börjar allt mer hamna i någon slags rutin med att vara produktiv.
 
- Jag gjorde min audition för Rytmus i Onsdags!! Och Kulturama helgen innan..
 
- Idag har jag (och min syster) börjat jobba med ett övertalningsprojekt (mamma-mission impossible), inför flytten till L.A
 
-Jag har inte sökt skådespelarjobb på ett tag vilket har stressat mig, men nu har mina pengar kommit och jag ska betala medlemsskapet igen och försöka få bra headshots. IT'S ON!
 
-Jag tänker börja satsa på bloggen igen, fast på riktigt nu. Får se om jag börjar på en gång eller om jag väntar några dagar :) 
 
-Om 12 dagar är det dags för Stage Academy Camp!
 
 
Det är dags att verkligen ta tag i allting och göra allt för att ta mig till toppen. Där jag hör hemma.
 
 


Postat av: Jennica

Hur tränar man cardio/abs ? :)

2013-03-24 @ 09:02:16KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo