Publicerat: / Los Angeles 2013

CITY OF ANGELS

Hike i Runyon Canyon
Feeling alive!
Har fler bilder på Klara och oss men blogga som sagt på mobilen och internet tillåter det inte att ladda upp så mycket , och nu krånglar det så måste typ göra kollage för att det ska funka!Postat av: Anonym

Hej.
Ser att du varit med i HHHIC. Jag sökte och har blivit antagen att fara till Hollywood. Är det ett seriöst program som ger bra möjligheter? Du får gärna berätta lite, ge lite information.
Mvh

Svar: hej! ja precis det stämmer . Min kompis Klara har åkt med dom 2 gånger alltså.
Och ja det är ett seriöst program, absolut! och jag ångrar verkligen inte att jag gjorde det! det var verkligen en superbra kick.

Men, jag skulle nog inte rekommenera det kanske.. med tanke på att det är så fruktansvärt dyrt, och att det finns så mycket annat man kan göra istället, som man får mer för. Det unika är såklart att man får göra audition för så många agenter och managers, men man kan ändå inte garantera att det kommer fungera, för får man callback har man inget visum, och det kanske leder till att det tar för lång tid, och så som för Klaras del, hade hennes ''agent'' slutat.

Kolla upp Young Actors Camp och SOCAPA!
kram och lycka till!
Josefin Östevik

2013-05-28 @ 13:34:02KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo