Publicerat: / Los Angeles 2013

Fler bilder från resan

Åh vad det var stressigt på chicagos flygplats, och trodde knappt min väska skulle komma heller. Men jag lyckades komma på planet till LA iallafall! Juste det var något problem med min biljett både i sverige och usa så jag fick gå till sidan å allt men det fixade sig, och sen på LAX gick jag fel (missade vart alla andra gick) och hittade inte baggage claimen , men frågade mig runt och så hittade jag dit! Sen blev jag hämtad av Klara och hennes mamma, sedan avlöst av hennes mamma som själv skulle iväg till Orlando.
Puhh!! Idag ska Klara på en dansaudition på hennes skola , dåska jag ligga och sola ute vid poolen och kanske gå ut och gå. Sedan skjutsar hon mig till Third Street Promenade i Santa monica , så ska vi äta lunch och sen ska hon vidare på en audition, så ska jag SHOPPAAA, sen senare på kvällen ska i fixa en billig amerikansk mobil till mig!

Förresten, igår blev min lillasyster svensk mästare i disco freestyle 12-15 år och nu är hon i final i mästarklassen i singeldisco! Yaaay

Nu sticker jag ut i solen!

KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo