Publicerat: / Musik/Artist

Songs

Det är de här två låtarna det står mellan just nu, någon av dom ska jag förhoppningsvis fixa en musikvideo till i L.A. Har spelat in båda men är inte helt klar, håller på att förbättrar och åter igen förbättrar.
ÄLSKAR DOM! och musikvideon (som kom ut igår) till Come & Get it är bland de bästa jag sett. Den är helt magisk och sånt där älskar jag verkligen - vackra vyer, typ mystik, exotiskt, andra kulturer, färger och sådant.

Nu ska jag snart till vårt nya hus i stan - där måste jag plugga ,göra skoljobb hela dagen, ska npg hjälpa till att måla också, och träna lite fast jag är lite halvt sjuk. Kanske hinner jag spela in en video, men bara så ni vet - Jag gör det så fort det finns plats för det :)!  
 


Postat av: Sara

"Hurricane" låten är ju miljoner gånger bättre.

2013-05-09 @ 15:38:52

Postat av: Anonym

come and get it, utan tvekan

2013-05-10 @ 17:14:38

Postat av: Anonym

come and get it, utan tvekan

2013-05-10 @ 17:14:55KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo