Publicerat: / Los Angeles

YOLO

Jag är så upprymd. Eller det är svårt att förstå, men när jag väl blir påmind om att jag verkligen ska till L.A på fredag får jag världens glädjerush. Ni vet sådär när man inte vet var man ska ta vägen, det bara bubblar i kroppen och man måste göra någon konstig rörelse och skrika till. Så! 
Jag pratade med Klara igår innan jag skulle sova. Det peppade verkligen ännu mer. Samtidigt som jag får komma till min favoritplats så ska det bli så kul att få träffa henne, och vi ska prata rejält om min framtid i L.A - ja när det gäller skådespeleri/musik osv. Det är verkligen dags. Såklart om hennes också men ja, jag behöver verkligen en plan eller två eller tre just nu. Hon hade tydligen lite info och så så nu är jag verkligen excited! 
 
Jag ska inte ha världens förväntningar, jag bara vet att det kommer vara en sådan energiboost och det kommer få mig att vilja pusha ännu mer, och jag kommer kunna leva på energin länge. Jag bara vet att det kommer vara så bra för mig, och även hoppas jag på att växa lite med tanke på att jag flyger helt själv för första gången.

                         
 
 
 
 


Postat av: Anonym

hur länge ska du vara där?:) och vart ska du bo?:D

2013-05-14 @ 08:03:29

Postat av: N

Åhhh Gud vad kul! Förstår vad du menar för känsla :)
Vad ska du egentligen förs i LA? Du skrev väll för att du skulle göra någon musikvideo eller nåt sånt? Skullevara kul att veta! Juste kommer du uppdatera när du är där? - snälla gör det!!
Lycka till och ha det jätte bra! ❤

2013-05-14 @ 16:56:06

Postat av: N

Juse jag glömde säga en SJUKT viktig sak.. Du kanske redan vet det redan men säg INTE att du ska åka och jobba till LA när du är på flygplatsen för då kan du få sjukt mycket problem.. fast du kanske inte ska jobba ;) Ville bara ''varna'' dig så inte hela resan blir trasslig hihi.

2013-05-15 @ 20:17:44KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo