Publicerat: / Dans

I needed to vent

Jag ska skriva mer! Tack till er som fortfarande stannar kvar ♥

Måste bara skriva av mig lite.. Jag har knappt kollat på idol alls i år, men bara kort
ibland för att se den sjukt begåvade Erik Rapp. Jag har vetat vem han är sedan mycket längre tillbaka. Han var en av dom som gjorde det jag ville göra, tävlade i artisttävlingar osv. Vilket jag började göra då också.. och någon jag tänke fy va bra han är och att han kommer gå långt, Vi har jobbat med samma sångcoach och han var på ett av dom artistlägren jag varit på, fast något år innan. 
I alla fall...
 
Han är en riktig artist. En sån man inte alltid ser.. I alla fall inte här. Han har den där säkerheten, den grymma talangen. ''Hela paketet'' som man säger . En sådan kontroll på scenen och över sin riktigt grymma röst, och så är han himla ödmjuk vilket är så viktigt. 
 
Att han var the rightful winner tycker jag inte ens behöver diskuteras.. Men idol är ju verkligen inte alls. Och det är ju trots allt tittarna som röstar. 

här är lite bilder från i söndags när jag var på julmarknad/shopping i stan med min syster!
 
Har varit på genrep ikväll och hela helgen är det föreställningar!
KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo