Publicerat: / Everyday

Updates, Inspelning m.m..

♥Jag har börjat jobba på mitt skådespeleri varje dag. Jag har precis spelat in en auditionvideo som ska in, och jag börjar att leka lite med monologer till youtube kanal! 
 
♥Jag har lite musikprojekt på gång. Covers jag jobbar med, sådant jag hoppas ska spelas in och så vidare.
 
♥Jag har precis börjat tagit in visualisationsövningar i vardagen , vilket jag verkligen ska satsa på att göra vare dag nu. Det får mig så glad, peppad, bestämd och det ger mig bara världens bästa känsla.
 
♥På fredag ska jag på inspelning! Jag ska  vara med som dansare i Awa's nya musikvideo!! Det ska bli riktigt roligt. Inspelning hela eftermiddagen och kvällen fram till klockan 1 på natten. Fick reda på detta idag! Så kul, fast det är ett obetalt jobb. Man får börja någonstans :) 

Ni kanske vet vem hon är? Hon vann The X Factor här i Sverige. 
 
Detta är början av någonting så bra♥
 
 


Postat av: Sofie

Jättefin blogg har du!! :)

2013-11-04 @ 21:32:41
http://sofiebacklund.blogg.seKOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo