Publicerat: / Dans

Back Dancing!

Så sjukt kul att gå en bra hiphop klass nu! Va tvungen att filma för att komma ihåg koreografin så tog några usla snaphots!!



Postat av: N

Hej Josefin! Jag ska på en provfilmning om cirka 9 dagar... Har fått manuset men det är ganska svårt... Har du några tips på hur man lär sig det utantill? Hur gör du? Skulle verkligen uppskatta lite proffs hjälp! Tacksam för snabbt svar också :)

Svar: Försök bara att leva dig in i manuset medan du läser. Inte bara läsa rakt av, utan se allting framför dig, vad betyder det? Hur reagerar din karaktär på det? Sedan bara gå över det flera gånger. Jag har inte riktigt hittat någon ''teknik'' än men sedan: break it down. Ta det bit för bit tills du lär dig varje sedan läs lite längre och så.. Och förresten.. Lägg inte för mycket press! Man får oftast hjälp på provfilmningen och de berättar vad de vill att man ska göra.Men kan det så pass bra att du känner dig säker i att leva i din karaktär och i scenen :)
Josefin Östevik

2013-09-07 @ 02:12:09



KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
[email protected]






Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo