Publicerat: / Everyday

HOLLYWOOD SMILE UNDER PROGRESS

 
Nu har det gått nästan 10 månader sedan jag fick min tandställning. Jag längtar verkligen tills allting är klart. Trots allt så är det verkligen värt. Det är ju sån himla skillnad. Bara det att jag har massa mellanrum mellan tänderna i överkäken, pga tagit bort. Ska även slipa en tand senare, för den är en hörntand med ''används'' nu som en vanlig tand. så har en spetsig tand där det inte ska vara någon just nu if that makes sense. Men annars så! Helt rakt. Mitten är där den ska och det är inga tänder som pressas ut eller är vridna. Skönt!
Det enda negativa är väl att jag antar att jag inte har lika lätt för att få roller...Men...min dag kommer! :)


Postat av: Sandra

Sv. Åh tack det betyder så mycket jag beundrar verkligen hur du anstränger dig och det ska bli kul och de hur du lyckas sen :D Sluta aldrig!!!! <3

2013-09-22 @ 16:06:11
http://sandraborgs.blogg.se



KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
[email protected]






Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo