Publicerat: / Everyday

Mysiga kvällsträningar & Svar på kommentarer!

Det är så himla ''mysigt'' att springa på kvällarna.. eller åtminstone gå. Jag älskar hösten. Visst det blir väl lite kallt. Men allt är så himla lugnt och stilla, och gatorna lyses upp och man blir bara extra peppad.
Fick ett meddelande nyss angående en eventuell roll, får se vad det blir...spännande!

S V A R A R   P Å  N Å G R A  K O M M E N T A R E R 

Anonym: 
är du avundsjuk på Zara Larsson? Hon lever ju typ din dröm!
SVAR:Visst skulle det vara sjukt underbart att vara i hennes position, men det är ingen idé att gå runt och vara avundsjuk på folk, det tar energi från att fokusera på sig själv och sina egna framgångar! Jag är så tacksam för allt jag upplevt än så länge och vilka chanser jag har att gå framåt och fortsätta klättra uppåt. 

Anonym:
vad heter filmen? :)
SVAR: ''Säker på jobbet'' är/var produktionsnamnet på filmen.

Var kommer den gråa tröjan ifrån? Super snygg :)
SVAR: Min gråa träningströja kommer från H&M. inte bästa att köra värsta passen i.. men till att springa då det är lite kallare och också till yoga! 

Anonym:
Vill bara börja med att säga stt jag älskar din blogg så stört mycket! Den är sååå inspirerande, jag och mina kompisar pratar tillochmed om dig i skolan :) 
Typ dans/ tips på monolog! 

Kram!
KOMMENTAR: Alltså den som skrev den här kommentaren. Ville bara highlighta. Blev jätteglad. Jag har ju fårr så mycket underbara kommentarer tidigare.. det är bara det att den här kändes lite speciell. Som ett kvitto på att man inspirerar och gör någon skillnad. Ni alltså♥







KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
[email protected]






Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo