Publicerat: / Tankar

ORGANIZED, EXTRAORDINARY LIFE & LIVING MY DREAM


Delar med mig lite, det är vilktigt! Jag har fram och tillbaka varit stressad. Och ''procrastinated'' (skjutit fram saker man borde och egentligen vill göra och ersatt det med någonting saboterande eller helt annat.. nej herregud ingenting farligt om ni tänkte så.. utan någonting som drar mig bakåt istället för framåt). Men ja visst har absolut under tiden varit från och tillbaka super determined och så.  Blivit så inspirerad på olika sätt...Det som ni sett på bloggen, vilket också är helt sant. Men jag måste vara helt ärlig med mig själv för att kunna göra någonting åt det. Jag har ibland känt någon press inför allt jag ska göra så att när jag tänker på det får jag ont i magen.
 
Det är som att jag tar för givet att jag tror på mig själv. Jag menar hallå det gör jag väl? Men det har blivit så ofta jag har fått börja om , och det är nästan ibland som att jag går in med inställningen att jag kommer gå hela vägen men en del av mig vet precis vad som verkligen kommer hända för stunden. Har man en sådan inställning är det precis vad som kommer att hända. Så ändra inställning är någonting som är dags att göra. Tänka helt annorlunda.

Jag har haft lite oorganiserat och haft mål på ett ställe, och även i papper .. to do lists i mobilen, dator, papper och kalender i iCal och ibland på en white board.. och aktuella projekt på en whiteboard till exempel. Detta är bara lite av det. Har blivit mer organiserad på sista tiden men jag känner att jag verkligen måste göra om, göra rätt... för att det ska bli bra.

Ta det lugnt, inte ha för hög press och för mycket att göra. Lägga undan det som är mindre värdefullt  och fokusera på det jag verkligen vill göra och se värdet i det hela. Varför vill jag göra det? Och också på att fokusera på vad jag kommer åstadkomma ifrån det, och inte själva saken jag har att göra. 

Så jag sitter här nu och har bestämt mig att en gång för alla ska jag ha ett fantastiskt och organiserat liv. Jag ska hitta ett system som fungerar. Och göra det som glädjer mig och gör mig bättre. Till exempel nyss satt jag på inspirerande musik jag kunde sjunga till och bara dansade framför spegeln. Det påminner mig alltid vad jag vill göra, och att jag är bra och har chansen att ta mig så långt. Så tro inte att jag inte tror på mig själv helt plötsligt. Jag vet att jag en dag kommer hamna där jag vill:) Det som är nu är att jag ska leva min dröm här och nu.
Jag kommer ge er en massa tips om det här! Och prata om det video och i inlägg. Hur man ändrar sin inställning, attityd och hur man blir organiserad. Can't wait!

♥Jag ger mig inte nu. Det här är början.
Happiness
KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo