Publicerat: / Everyday

Efter solsken

Igår var vi på en utflykt och det var i ett naturreservat som var helt magiskt vackert. Har fler bilder men jag är så lat så jag orkar inte gå till en annan dator där dom är. 
 
Hur jag känner mig har verkligen gått upp och ner, upp och ner den senaste tiden. Jag är så OTROLIGT taggad på skådespeleri, L.A och att bli grym på allt jag gör osv.. Men skolan stressar mig. Jag trodde jag skulle klara det att komma tillbaka till Rytmus och att det skulle fungera att pendla, men jag är inte säker nu. Det handlar om att jag fick något litet rus om att det är musik och artisteri som är prio ett - och isåfall klarar jag det SJÄLVKLART. Men det är ju inte det... Det är ju skådespeleri och det har alltid varit nummer 1 för mig. Mamma och pappa betalar 1300 kr varje månad för att jag pendlar.. pengar som skulle kunna gå till stockholmresor för audition, kurser och inspelning... + Någon mer danslektion. Eftersom jag är så långt borta blir det svårt i schemat också. Skolan blir ett sådant stort block i varje dag och jag är utmattad när jag kommer hem för att jag inte sover tillräckligt och det är ju då it's my time to shine and work my ass off egentligen.. Träning först på gymmet, ute eller hemma och sedan öva. Men sedan har man läxor och uppgifter också. Så måste man lägga sig halv 10 - 10 för att få nog sömn, vilket jag inte gör. 

Det här var ju faktiskt problemet jag hade innan också - och jag är lite irriterad på mig själv för att jag är tillbaka på den rutan igen... Men å andra sidan - kanske det är det bästa. Jag vet ju vad jag vill och det är ju bara bra. 
Things have a way of working out. Dock ångrar jag mig inte att jag slutade på Kopparlunden, för det var ingen linje/profil jag ville gå. Att bli hemskolad - gå onlineskola skulle vara så bra för mig.. Eller om jag bara hade börjat i Västerås från början. Fast Rytmus är så jäkla kick-ass (förutom alla skrivuppgifter i teoretiska ämnen haha..) och jag ångrar ingenting jag lärt mig.
 
Nu läser säkert en del av mina Rytmusvänner det här.. - Men ingenting är säkert än!!
 Jag vill bara må bra. Min hälsa är viktigast, min glödje är viktigast och min dröm är viktigast. 
Jag återkommer hur det ser ut. 




KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
[email protected]






Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo