Publicerat: / Everyday

hittat mitt drive


Och det är jag så glad för!! Äntligen GÖR jag det jag pratar om att jag ska. Och träningen är helt "tillbaka" (inte för att jag slutat, men nu är det mer refelbundet) och jag börjar älska det mer och mer faktiskt. Höll på att bryta ihop på grund av skolan men nu bara gör jag klart del efter del :) idag gjorde jag mitt svenska tal och det hade en fantastisk effekt då jag lyckades inspirera de som lyssnade. Det blev jag glad för!!
Ni anar inte hur mycket jag vill blogga mer!! sätta igång med skådespeleriet på riktigt, vlogga lite kanske, osv osv men som sagt. s k o l a all day every day. MEN SNART SÅ! 


It always seems impossible till it's done. 




KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
[email protected]






Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo