Publicerat: / Everyday

Programmed for success

Inställning. Mindset. The most powerful thing. Har varit ovanligt stressad, osäker och även haft swings of pure negativity den senaste tiden. Det blev så mycket nu i skolan med skrivuppgifter jag måste göra - och jag blir för överambitiös så jag bara måste göra det bra men det tar så lång tid att komma igång då. Har till exempel SV nationella i övermorgon och har inte ens skrivit själva talet än. Sen har träningen gått som en jojo också. Halvt sjuk hit och dit.  Somnat allt för sent då jag går upp så himla tidigt för att pendla till Örebro och då blir jag trött senare då jag kommer hem. Detta har jag ju sagt till mig själv så länge - att jag verkligen SKA bara gå och lägga mig i bra tid nu. 
Sedan varje söndag innan commercial jazzen har jag varit så klagig av mig. Otaggad och kanske rädd av någon konstig anledning. För att jag är så rostig när det kommer till piruetter, hopp och tekniska grejer som alltid är i början av träningarna. Är ju van sedan tidigare att alltid vara grym på danslektionerna. HipHop klarar jag super och är alltid taggad till lektionerna. Men annat har det varit nu när jag börjat med detta - direkt in på högsta nivån. ( för er som inte vet har jag dansat hela mitt liv och tävlade i disco i högsta klassen men slutade med det 2011) 
Och så är det andra saker jag gått runt och oroat mig över. 

HA - HA - HA känner jag nu. That is not me. Tänker inte fortsätta sådär. 
Det är bra att jag utmanar mig själv. 
Vill jag klara skolan nu så gör jag det. Det är ingen fara. det är bara skriva de där uppgifterna. Varför vänta? Det är ju super enkelt!
Bestämmer jag mig för att stå kvar i relevén i piruetten jag ska göra - kan jag det! Det är sant, jag testade nyss ;)
Vill jag hålla uppe träningen och bli bättre hela tiden , är det bara att göra det.  Osv osv osv...

Worrying won't change the outcome! Livet är NU och det enda sättet att få saker gjorda, är att sätta igång och bara göra. Så mina stora "mål" är... : 

1. Se saker på den ljusa sidan. Tänka och positivt och ha en positiv attityd. Välja glädje
2. Be a doer not a talker. Work.






KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
[email protected]






Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo