Publicerat: / Dans

Såhär ser det ut

-Flytta till Los Angeles efter jag tagit studenten. Drygt om 2 år alltså. 
-Då vill jag gå 1 year Acting for film på New York Film Academy i Hollywood. update: Eller 2 år på AMDA College & Conservatory of the performing arts
-Efter det året vill jag SÅ KLART stanna i L.A. Jag kommer nog söka 1 års arbetsvisum ( har precis fått reda på att det existerar!) - Om inte det blir någonting med det visumet får jag försöka hitta ett annat sätt eller ett annat visum.
 
Det som är lite shaky är ju pengarna. utbildningen är dyr och jag kommer ha CSN lån. Boende, flyg, eventuellt bil och att leva där är ju också kostnader. Men jag känner, vad är det värsta som kan hända? Att jag efter 1 år i L.A får flytta till något annat land, eller till Sverige ett tag? Jag satsar på att det inte händer såklart, men ändå! 
 
Jag ska göra mitt bästa, jobba hårt,spara pengar, lära mig sjukt mycket, be bold and get out there, bli bättre - och så får vi se var det leder mig! Mitt mål är ju att stanna i L.A och komma igång med karriären där borta.
Om man inte gör det är det 100% chans att man misslyckas. But if you go go after it...opportunities are endless
 
 
 
Stills från hiphop workshopen med Sabina Dalfjäll i helgen. Foto: Robie Törnell
 
 
 
 
 
 
 


Postat av: Hanna

Du har en jättefin blogg!

2014-04-18 @ 11:15:35
http://hannaochhavsa.blogg.se

Postat av: linda

låter ju grymt

2014-04-19 @ 00:58:55
http://www.nattstad.se/Lindalinnros

Postat av: Beccys 2.0

Låter som du har en underbar dröm som du säkert kommer nå :)

2014-04-19 @ 23:35:53
http://beccys.com

Postat av: johanna

Jag beundrar verkligen dig! Ibland när jag läser din blogg är det som att läsa något jag själv skrivit, för vi tänker exakt lika! Min allra största dröm är också att bli skådespelare, flytta till L.A och satsa allt. Men jag vet verkligen inte vart jag ska börja och får lite panik för jag vill så mycket men jag vet verkligen inte vad jag ska göra. Jag bor i en jätteliten stad i norra Sverige och allt känns så långt borta. Jag söker alltid upp öppna castings osv men har aldrig möjlighet att ta mig dit eftersom jag bor så långt borta. Jag har ingen erfarenhet och allt känns ibland helt omöjligt..
Har du några tips till mig, vart jag ska börja och vad jag ska ta tag i? Vill ju verkligen detta SÅ mycket. Tacksam för svar, kram <3

2014-05-10 @ 14:25:36KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo