Publicerat: / Everyday

SCHOOOOOOOL

Jag kom precis hem från en bra träning på Actic!
Helt galet hur mycket det är för mig i skolan nu. Det läskiga är att det är mer än vad jag vet om också. Jag har inte ens fått reda på vilka uppgifter jag ska ta igen i vissa ämnen. Plus det vi har NU i skolan. Plus terminsuppspel som är på G. Så ska vi tydligen spela in våra egna låtar på fredag och jag hade så gott som lagt min på hyllan haha.
Förut har jag ju taggat järnet till dessa saker men det är lite svårt nu när det är sådan överflöd på skolgrejer jag behöver göra, och så ska man pendla mitt i allt och gå upp tidigt tidigt på morgonen. 
 
Ja som i förra inlägget börjar jag bli mer övertygad vad jag vill göra. Men nu ska jag bara göra allt jag behöver så att jag får det klart och kan få betyg i alla ämnen. Synd att det har blivit så mycket krångel över detta. Först Rytmus, sen kopparlunden, sen Rytmus.. och nu?? Det känns så officiellt att skriva ut detta på bloggen och folk på min skola kommer säkert undra. Men då får dom göra det. Jag har inte berättat för någon i min familj än hur jag känner, och ingen vän heller. Jag har kontaktat två skolor för att fråga lite och få reda på mer så att jag kan överväga. En av dom är en online/distansskola och den andra är i Västerås där det finns musik med musikalinriktning så att jag får dans och lite teater också. 
Har fått reda på att går man den distansskolan kan man läsa in tre år på två år! FÖRSTÅ om jag visste detta när jag valde gymnasium från början. Då hade jag kommit ett år tidigare till Los Angeles och skådespeleri!!.. Men men, jag ångrar ingen som sagt. 
Onlineskola skulle ge så mycket. Jag kan träna på morgonen och jag kan VERKLIGEN satsa på min skådespelarkarriär. Den skolan är till för dom som bland annat vill satsa på en elitidrott/karriär eller bo utomlands etc..
 
Solen skiner. Det är jag tacksam för. Förutom att jag sitter inne och ska göra skoljobb ;)
Allt kommer bli bra. Det vet jag. Jag är inte den enda som har haft problem med gymnasieval. Jag är inte den enda som fått byta flera gånger.
 

                                            I need to remember what the end goal is. What really matters.
                                                       And I must do what makes me happy 

 
 
 
 


Postat av: Johanna

Åh, vet verkligen hur det känns att byta och vela fram och tillbaks. Har gått fyra olika gymnasieklasser haha, först ettan på IB, sedan ett par månader i USA, sedan kom jag hem mitt i höstterminen och försökte ta igen det jag missat men det var för mycket, jobbade resten av året, började IB igen fast med 95orna året efter och trivdes inte alls så jag bytte till ekonomi mitt i höstterminen i tvåan, har fortfarande en kurs kvar att tenta av. Haha, så det är inte lätt det där. Trivs egentligen inte särskilt bra med ekonomi eller min klass heller, men har insåg att det är bäst att bara göra det bästa av situationen fram tills studenten, och nu är den snart här för mig, trots allt strul! Det blir nog bra vad du än kommer fram till, så länge du väl bestämmer dig för en linje och ett gymnasium och kör på det fullt ut. Tiden kommer flyga förbi vad du än väljer, promise!

2014-04-22 @ 19:22:45
http://nameless.blogg.se

Postat av: Johanna

Och just det, måste lägga till... Nackdelen med distans är ju att du missar hela studentupplevelsen som faktiskt är sjukt kul! Och jag måste säga, efter att ha jobbat ett år medan mina vänner gick gymnasiet, att man faktiskt (och tro mig, är sista personen jag trodde skulle säga det här) saknar skolan. Även om jag inte trivs så bra i min klass är det ändå skönt att ha rutinen och att få träffa vännerna varje dag. Tror man lätt tröttnar och tappar motivationen om man ska läsa distans. Men det är såklart helt upp till dig, ville bara dela med mig av lite kloka erfarenheter ;)

2014-04-22 @ 19:29:12
http://nameless.blogg.se



KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
[email protected]






Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo