Publicerat: / Everyday

Min dag: to keep balance you must keep moving

En liten inblick i hur en hemmadag kan se ut för mig! Nu när jag har mitt mål TYDLIGT och jag vet exakt var jag är på väg känns allting så självklart. Det är inte bara babbel längre. I walk the walk! 
        
 
Idag har jag memorerat en monolog som jag börjar jobba med nu. Tänker inte tröttna och gå vidare till någonting annat , utan hårt jobb och det kommer bli jättebra. Det är så himla kul också.
Jag följer mitt mål att öva skådespeleri varje dag lite eller mycket. Det är vad som kommer att göra mig bättre = Att ligga i . Jag får också in vanan att faktiskt hålla på med det varje dag - då känner jag att JAG gör någonting för min dröm/passion och tar mig framåt.
 
Har också tjänat in 110 kr idag genom att stryka skjortor (haha...alltid något - det skadar inte) 
Ett steg närmre ekonomiskt!! femtontusenmiljarder kvar bara , det fixar vi ;)  !!(ta detta med en nypa salt..)
 
Och idag har jag också tagit tag i någonting jag velat göra länge - fixa en dansvideo. Så jag har börjat koreografera nu. Jag kan bli riktigt bra på det bara jag vänjer mig vid att koreografera mer , för nu går det otroligt långsamt fram. Men som Albert Einstein sa : Life is like riding a bicycle - in order to keep balance you must keep moving . Ahh , underbart. 
 
Förövrigt är jag på en träningskalender jag skapat för denna månad vilket är superkul då jag checkar av de träningar jag gjort varje dag! Efter lite upp och ner och problem med kosten (ni vet att jag är väldigt hälsosam a mig.. Men ingen är perfekt och man har sina downs) så är den on track nu och jag mår bättre för varje dag! Water and nutrition!! det är en livsstil att vilja leva hälsosamt , må bra, känna sig on top of the world och ingenting som sker under ett par dagar. So I'm in it for the long run och det känns så bra! 
 
         
 
 
 
 


Postat av: Sofie♥

Så roligt för dig, duktig du är! :)

2014-06-17 @ 23:41:51
http://sofieiistheking.blogg.se

Postat av: VERONICA - modeblogg

Grymt inlägg, och grym blogg för övrigt! :) Ha en underbart fin dag! Kramkram!

2014-06-18 @ 11:17:56
http://vveronicas.com/

Postat av: Elin

Grymt! Hoppas du har en fin dag :)

2014-06-18 @ 13:40:04
http://ffitnessfood.blogg.seKOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo