Publicerat: / Dans

SVARAR PÅ FRÅGOR

Jag svarar på lite frågor jag fått in på senaste tiden angående dans och skådespeleri!
L.A frågorna kommer jag att svara på i en video
 ♥ ♥ ♥FORTSÄTT FRÅGA MIG OM LOS ANGELES HÄR ♥ ♥ ♥
 
 
Hur mycket tid lägger du i veckan på skådespeleri?
Svar:
Just nu lägger jag inte ner mycket tid alls. Det är för att mycket annat finns med i bilden som träning, blogg, dans, skola, musik, fritid och så vidare. Det är svårt för mig att få jobb just nu också på grund av min tandställning. (nååågra månader till!) Men jag ska testa mig fram och börja träna mer och vara produktiv inom alla områden jag har passion i - så då kommer jag märka vad jag vill mest och då kommer jag ha ett bättre svar ;) Det går verkligen fram och tillbaka med hur mycket tid jag lägger ner. Jag vet att jag kommer jobba mycket mer i alla fall! 
 
Och hur länge har du dansat diskodans och är det svårt att lära sig ? :D*
Svar: Jag dansar inte disco längre, men jag började dansa innan jag skulle fylla 3 år. Då var det barndans men sedan gick det över till discodans, (och andra stilar jag också dansat/dansar) Jag började tävla när jag var 6-7 och min sista tävling var i Superstar-klassen (som då var den högsta) i slutet av 2010. Sedan började jag dansa disco igen i början på 2012, men jag slutade för att jag märkte att det inte riktigt var kul längre. 
Och om det är svårt att lära sig beror helt på vem du är, hur mycket du vill , hur mycket tid du lägger ner och om du tycker det är roligt. Jag bara dansade , dansade , dansade och det var det bästa jag visste. Så blir man bara bättre. Det handlar om att vilja! Du kan det lovar jag :D 
 
 
 

Hej! 
Hur söker du till dansjobb? Dansar själv och min dröm är att få vara med och dansa i TV och bakom artister och så.. Jag bara undrar om du vet var man kan söka såna jobb? Kram <3
Svar:
Dansjobben har jag fått - precis som statist/skådespelarjobben - Genom statist.se/filmcafe/stagepool. Jag tror alla kommit från statist.se faktiskt. Det är det enda jag vet. Jag vet om flera som dansar bakom stora och små artister hit och dit - Dom har dansen som huvudyrke. Dansa, dansa, dansa säger jag bara. Networka och var inte rädd att fråga. 
 
bilder från inspelningen av Filip&Fredrik och Awas musikvideo där jag var med som dansare/statist.
 
Hur blir monologen?
Svar: Jag vill verkligen göra en! Jag ska hitta en dramatisk monolog jag tycker om och så ska jag träna tills jag nailar den. Jag kan tyvärr inte säga när, men jag tänker sätta igång i veckan! 
 
 
 
 
 


Postat av: Sanna Widman

Hejsan! :)

Nu är veckans blogg dragen så kika in och anmäl dig gärna igen! :)
http://sannawidman.se/2014/march/veckans-vinnare-ny-omgang.html#comment

2014-03-02 @ 16:22:57
http://sannawidman.se

Postat av: Tia

Åhh va kul! :D

2014-03-03 @ 23:02:44
http://tiamaria.blogg.seKOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo