Publicerat: / Dreams&Plans

josefinsdream - varför jag vill komma långt med min blogg

Jag tycker att det är mycket fel ''inspiration'' för tjejer i den här åldern i bloggvärlden. Jag tänker inte peka ut eller gå in på det något speciellt mer, men jag tycker i alla fall att mycket börjar kännas väldigt ytligt. En blogg blir känd för att bloggaren lägger upp ''perfekta'' bilder på sig själv titt som tätt, tar överexponerade matbilder och klär sig i hunterstövlar och primeboots. Jag säger inte att det här är dåligt och jag klankar inte ner på någon! - Jag tycker det är trevligt med sådana matbilder och det är absolut inget fel på skorna. Kul att det går bra för dom! Det jag menar dock, är att det är mycket sånt här som går omkring och för lite äkta. 
 
Jag vill komma med något nytt. Uppmuntra mina läsare. Ge er en ny motivation, en ny bubblande känsla och ett annorlunda perspektiv. Jag vill, genom att ni får följa min resa och ta del av mina tankar och råd, att ni ska tänka lite annorlunda. Jag vill vara en av de få som tänker positivt och outside the box. Någon som går ur sin comfort zone och tror att ingen dröm är för stor. Somebody that walks the walk and don't just talk the talk.Detta vill jag sprida vidare till er också. Ni är värda ett liv som inte bara är tillräckligt, utan så bra som det faktiskt kan vara. Jag vill att ni ska förstå hur sjukt bra ni är och hur mycket ni är kapabla att göra. Du som läser det här - En riktig superstar är vad du är!! Det handlar om att skapa sig själv och designa det liv man vill ha. Det är det jag känner beskriver min blogg perfekt. Det är så jag vill ha det coh det är vad jag vill nå ut med. 
Allting började med ''Josefin - Chasing The Hollywood Dream'' (skådespeleri). Jag fortsätter i den andan men har nu öppnat fler dörrar. Man ska inte låsa sig till någonting, utan passa på att utforska och göra det man älskar! Det kommer motgångar och dem får ni följa med mig igenom. Motgångar är framgångar! (tänk på den lite). Nothing good ever comes easy. Jag vill visa att ger man aldrig upp kan man komma långt.
 
 
Sedan vill jag bara ha kul! Massor av videos, fashion, bilder, träning&hälsa, musik , tips , livet, resor, Los Angeles, film, mitt liv och allt annat som är himla underbart :) 
 
Det är så kul att höra från er och ha kontakt med er. Det är underbart att ha med er på min resa och jag hoppas ni vet att ni alltid kan dela med er av eran - det kan bli som ett litet community här! Vi gör det tillsammans. 
Och välkommen till alla er nya ! Ni kommer inte att ångra att ni hittat hit! Jag tror på er till 100%. 

 
 
 
 


Postat av: Anonym

Du är bäst <3

Svar: kärlek till dig! tycker du borde fylla i ditt namn när du kommenterar :)
Josefin Östevik

2014-03-06 @ 18:18:25

Postat av: Evangelina

Bra skrivet! Håller helt med ang det högst upp med inspiration, skönt att någon vågar sticka ut! :)

2014-03-06 @ 20:30:22
http://evangelinabergh.spotlife.se

Postat av: Celine

Det där om någonting är en bra anledning till varför man vill bli en större blogg!

2014-03-06 @ 20:42:11
http://celinelf.se

Postat av: Anonym

fin blogg :)

Svar: tack!
Josefin Östevik

2014-03-06 @ 21:46:47
http://therese.vionno.se

Postat av: Elisa

Superbra skrivet verkligen! kramis

Svar: tusen tack! kram
Josefin Östevik

2014-03-06 @ 23:54:06
http://elisa.forme.se/

Postat av: Diana

Håller helt med dig om ytligheten hos många bloggare och tycker - som jag skrivit förut - att du verkligen lyckas vara inspirerande och peppande. Beundransvärt! :)

2014-03-07 @ 11:16:47
http://ddiana.blogg.se

Postat av: Unia

Du får mig att le för fullt haha. :) Jag älskar din attityd och du har verkligen bra tankar. Jag tror att du och jag är ganska lika på en del områden åtminstone haha. Fortsätt följa dina drömmar och sprida glädje! :D

Svar: ååh fin du är! tusen tack. Jag kommer alltid fortsätta! kram på dig
<3
Josefin Östevik

2014-03-07 @ 22:49:20
http://unias.bloggplatsen.se

Postat av: Henrietta

håller med om det du skrev, bra att någon kan stå upp för sig själv och säga vad man tycker att är rätt eller fel enligt dig :)
Förresten så har jag lagt upp ett inlägg angående ett val av bikinin som jag skulle behöva hjälp med så om du vill vara snäll och hjälpa kan du gärna kika in och kommentera vilken du anser snyggast :)
tack på förhand och kram!

Svar: va kul! tack så mycket :)
Josefin Östevik

2014-03-08 @ 14:11:50
http://ettass.blogg.seKOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo