Publicerat: / Everyday

Nystart!!!

Hej!
Jag startar nytt med denna blogg: josieostevik.blogg.se 
Den kommer för det mesta vara dedikerad till min skådespelarkarriär, L.A flytt och liknande. 
Jag ville också ha ett ställe som inte hade ett superlångt-arkiv. Man ändras ju som person och här har jag bloggat så otroligt mycket. Det känns bara bra att börja om. 
 
Det börjar närma sig 2015 och då ska jag ta nya proffsiga headshots, skriva om mitt CV och dyka in i skådespelarjobben. Nu har jag dock börjat träna och plugga mer så min resa har definitivt redan börjat. Det hade den ju för länge sedan i och för sig... But you get my drift! 
 
Så länge har jag bloggat på den här bloggen!! (Sedan 1 Augusti 2011 !!). Jag kommer behålla den, SJÄLVKLART! Det finns ju så mycket här jag inte vill gå miste om. Och för eran skull också så klart. Det är ju bara fortsätta att gå in här och titta in i arkivet. Vem vet kanske bloggar någonting mer här också. But we'll see. 
 
Kram♥♥♥♥


Postat av: Aschmanda

- Glöm inte att anmäla dig till Veckans blogg " The blog of the Week " tävlingen! Vinnaren får en länk och få synas i min vänstermeny i en vecka <3 kram

http://aschmandas.devote.se/blogs/29591825/the-blog-of-the-week-1.htm#WriteComment

2015-01-07 @ 18:44:48
http://aschmandas.devote.se/KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo