Publicerat: / Everyday

update: Skådespeleri och hälsa

       
Har kommit fram till att jag tänker sätta igång med skådespelarkarriären så fort 2015 sätter igång. Det är av många olika anledningar. Det här betyder ju inte att jag inte fortsätter att träna nu, för det ska jag absolut. Men det är att börja söka jobb och gå på auditions jag pratar om. Känner mig inte riktigt redo just nu, Så det ska jag se till att jag är. Jag är väldigt taggad på att sätta igång igen. Ska skriva om mitt CV så att det ser så professionellt ut som möjligt, och göra det samma med mina headshots. Sedan börja kötta med fler kurser, söka jobb, kontakta folk, gå på auditions, öva mer osv. 
 
Någonting som är viktigast för mig nu är min hälso- och träningsresa som har gått upp och ner hela tiden (inte så att jag slutar träna, för träna gör jag ganska mycket - men det är för hackigt och jag har inte hållit i det och kosten på så sätt som jag vill) . Så detta ska jag förändra nu för det betyder otrooooligt mycket för mig att vara aktiv, stark, strååålande, i bra form, ha mycket energi, ett bra självförtroende and the list goes on. Jag måste lägga tid och energi på att må bra och leva den livsstil jag vill och älskar. 

hugs♥


Postat av: Madeleine

SV;Tack så mycket, och du är väldigt fin tycker jag

2014-10-22 @ 16:25:39
http://maddisenfotaren.blogg.seKOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo