Publicerat: / Dreams&Plans

Har ett stort äventyr framför mig

//En bild på mig från 2012. Wow... And before braces too?!//
 
Vi kom alla hit till jorden för att följa vår första instinkt, leva ut våra passioner och följa vår glädje. Be remarkable and do something remarkable with what we have. 
Det är precis det jag kommer leva efter detta år och resten av mitt liv. Rädla kontrollerar inte mig och mina beslut. Hur litet eller stort det än är. Detta kommer bli ett helt fantastiskt, stort och galet år för mig och jag är mer redo än någonsin. Kan inte vänta (!!!) att bara upfylla nyårslöfte efter nyårslöfte. ( Skulle mer säga årets mål och planer).
 
Hade verkligen en urusel nyårsafton haha. Verkligen! Men det ändrar inte hur glad jag är inför detta år. 
Jag älskar att ni följer mig och jag ska svara på alla frågor jag får! Var er själva till hundra procent och gör era drömmar verkliga!! Och...GOTT nytt ÅR;) ;)!! 
KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo